
IIB Sant Pau, l'ICCC i Henufood: compromís amb l'alimentació
Des de 2011, l'IIB Sant Pau i Gallina Blanca Star tenen un compromís amb els hàbits de vida saludables, a través del projecte Henufood, en què participen institucions de l'àmbit de la recerca científica per millorar la salut de la població a través de l'alimentació quotidiana. L'IIB Sant Pau participa en Henufood a través de dos estudis. Un d'ells, liderat pel director de l'IIB, el Dr. Kulisevsky, investiga sobre un substitut natural de la sal que previngui la hipertensió. L'altre, encapçalat per la directora de l'Institut Català de Ciències Cardiovasculars, la Dra. Badimon estudia els beneficis per a la salut dels aliments rics en antioxidants, com salses de tomàquet i sofregits. Gràcies a la col·laboració entre l?IIB Sant Pau i Gallina Blanca Star, l?empresa alimentària ha eliminat dels seus productes 300 tones de sal i unes 200 de greixos hidrogenats, segons va confirmar la responsable de Nutrició i Salut de Gallina Blanca Star, Alicia González, a les ?Jornades de mercat, economia i innovació en alimentació 2012?, inaugurades a Múrcia el 26 de gener.
Institut Català de Ciències Cardiovasculars
Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Pavelló del Convent
Sant Antoni Maria Claret, 167 08025 Barcelona
Espanya
T: +34 - 93 556 5900 F: +34 - 93 556 5559

