
Central Lechera Asturiana i l'ICCC investiguen com prevenir malalties cròniques
Central Lechera Asturiana amb la col·laboració de l'Institut Català de Ciències Cardiovasculars (ICCC) i la Universitat Catòlica de Múrcia (UCAM) investigaran com prevenir malalties cròniques com l'osteoporosi o el colesterol, a través dels aliments habituals, mitjançant dos projectes d'investigació en el marc del projecte Henufood.
Oviedo, 10 de novembre de 2011. Henufood, projecte pioner de recerca científica en alimentació i salut, té per objectiu prevenir el risc de patir malalties cròniques a través dels aliments habituals de la nostra dieta. Un consorci de 9 empreses i 11 centres de recerca de referència internacional participen conjuntament en aquest projecte pioner de col·laboració públic-privada, que compta amb el suport del Ministeri de Ciència i Innovació.
Les dues investigacions s'han presentat dimecres passat, 9 de novembre, en el Edifici Social de la Factoria de Granda de Central Lechera Asturiana.
L'acte comptarà amb la presencia d'un representant institucional, així com el conseller delegat de CAPSA, Pedro Astals; el subdirector general de CAPSA, Francisco Javier Echevarría i la Dra Teresa Padró, investigadora de l'ICCC, entre d'altres investigadors.
Institut Català de Ciències Cardiovasculars
Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Pavelló del Convent
Sant Antoni Maria Claret, 167 08025 Barcelona
Espanya
T: +34 - 93 556 5900 F: +34 - 93 556 5559

